Novinky z jednání organizační komise

úterý, 13 . září 2005 (12:14): zápas ČR - Waratahs již za 25 dní

V pondělí 12.září 2005 se konala další schůze organizační komise utkání. Projednávala řadu programových, finančních a organizačních otázek spojených s pobytem mužstva Waratahs v Praze a přípravou zápasu.

Doprovodný program na stadionu v Edenu bude velmi bohatý.

Po zápase vystoupí populární skupina KRYŠTOF ( Pop Rock), Mirek Broum Band - (Roch-Grunge) a Banánové rybičky - (Pop-Punk)

Výprava mužstva Waratahs - 44 členná, z toho 30 hráčů, přiletí do Prahy ve čtvrtek 6.října letadlem z Frankfurtu. Ze Sydney odlétají 3. října, dvoudenní zastávku, 4. a 5. října, mají v Bahreinu, kde se setkají s představiteli Gulf Rugby Union¨a absolvují tréninky. Šestého října ráno října pak odlétají do Frankfurtu.

Výhodná nabídka vstupenek na zápas ČR -Waratahs byla poslána prostřednictvím sekretariátu ČSRU všem klubům s tím, že mohou objednat pro své členy i příznivce vstupenky levnější o 40%. Objednávky se vyřizují na adrese mrazga@pointx.cz .

Rovněž byla všem ragbyovým klubům nabídnuta k objednání trička s logem utkání Česká republika-Waratahs. Objednávky je třeba zaslat do příštího týdne na adresu dupalova@1.pr.cz

Sportovní ředitel ČSRU Ing.Jiří Livers a asistenti trenéra české reprezentace Josef Fatka a Petr Michovský sdělili širší nominaci hráčů, se kterými se počítá pro podzimní zápasy včetně utkání proti Waratahs. Viz další zpráva


AKTUALITY
DALŠÍ INFORMACE